TRAPPA NER (CAFÉ)

På fredagskvällar är cafélokalen på nedervångingen öppen 18:30-ca 21:00 (det är drop in). Det finns oftast möjligheten att stanna kvar längre.

Varmt välkommen alla som vill! (Det är öppet för alla åldrar)

En trappa ner (ingång direkt från gågatan rakt ner i cafélokalen eller den vanliga entrén in i kyrkan eller baksidan där det finns handikappentré)

Vi har öppet varje fredagskväll fram till sista maj.

FIKA: Ta en fika och ”trappa ner” en stund. Pris 20 kr för dryck + kaka. Finns även toast för 20 kr/st.

Livemusik: Vissa kvällar kommer det bjudas på livemusik eller ett musikquiz.

Ett datum som redan är klart är den 10 maj. Då kommer Hilda Rask tillsammans med fler och sjunger.. Det kommer bli så bra!

Sällskapsspel finns alltid att låna (både för barn och vuxna)

(Har man mindre barn finns ett lekrum)

KREATIVA HÖRNAN (i samarbete med studieförbundet BILDA)

En möjlighet att testa på ett hantverk (för dem som vill) Kostnadsfri aktivitet.

Många kvällar kommer det erbjudas en ”kreativ hörna” i ett hörn av caféet. Den finns för dem som det kliar i fingrarna på (exempel: att få göra ljuslyktor av lufttorkad lera, armbandshantverk, experimentiell akvarell, mm)

KREATIVA HÖRNAN (datum):

1 mars Tema ”Lufttorkande lera”

15 mars: Tema ”Porslins- och äggmålning

29 mars: Tema Påsk. Kreativa tankvärda stationer framställda en våning upp.

5 april: Tema Makrame (armband)

26 april: Tema ”Humor”

10 maj ingen kreativ hörna, men musikcafé med Hilda Rask.

24 maj Tema (kom gärna med egna idéer/förslag)

Stillhet, bön och eftertanke. Vår kyrksal på övervåningen står alltid öppen. En möjlighet för den som vill kika in där eller dra sig undan en stund för stillhet eller bön.

Kreativa stationer finns framställda i kyrkorummet: Ex. ljusbäraren där man kan tända ett ljus för någon, veckans eftertanke, bönekorgen, stenarna och möjligheten att skriva ett böneämne i böneboken

(Vi ber för de böneämnena under veckan på lunchbönerna)