Equmeniakyrkan

Sommarandakt + efterföljande utflykt till Svarttjärn.

Andakt med Elisabeth och Christian Strand i kyrkan. Vi håller till en trappa ner i vårat café. Därefter finns möjlgheten till en utflykt till Svarttjärn, för gemenskap och trevliga sommaraktiviteter ute i det fria. Möjlighet att grilla korv finns, liksom kubbspel och andra uteaktiviteter och utflyktsmål. Ta gärna bil till kyrkan...

Equmeniakyrkan

Gudstjänst

Tema: Guds omsorg i svårigheter och problem. Predikan av Staffan Edin. Sång och musik: Johannah Jonsson. Fika & gemenskap.

Equmeniakyrkan

Gudstjänst

Tema: Friheten i Kristus. Predikan av Krister Burström. Lovsångsledning: Lisbeth Markström. Bön & delande.  Fika & gemenskap.

Equmeniakyrkan

Gudstjänst

Tema: Medmänniskan. Predikan av Helena Marksén.  Sång och musik: Emmy Mikaelsson och Sara Norén. Lovsång, bön & delande.  Fika & gemenskap.

Equmeniakyrkan

FÖRSAMLINGSDAG i Munkviken

för församlingens vänner och medlemmar. Vi inleder med att fira gudstjänst i Munkvikens kapell kl 10:00 och avslutar med middag. TEMA: Nådegåvorna TALARE: Maria Johansson & Helena Marksén INNEHÅLL: Tid för gemenskap och att njuta av den vackra naturen ute vid havet, äta gott tillsammans  och ta del av inspirerande undervisning. PRIS:  300 kr...

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!