KOMPIS

I vår 2024 börjar något nytt

VARJE SÖNDAG kl 11:00 inbjuds alla åldrar till att fira gudstjänst tillsammans i kyrksalen . Därefter blir det fika & gemenskap en trappa ner (se kalendern) .

Men vi vill nu berätta att varannan söndag händer det något särskilt för barnen.

Se programmet här:

• GUDSTJÄNST FÖR STORA & SMÅ: 1 gr i månaden inbjuder vi till en gudstjänst som är utformade med tanke särskilt på barnen. Där kommer vi alla få lära känna några kompisar som berättar om hur det är att få va kompis med Gud.
  • KOMPIS: Mitt emellan dessa söndagar så blir det KOMPIS-samlingar (”Söndagsskola”) 4 feb, 3 mars och 5 maj i vår. Då börjar vi gemensamt i kyrksalen första kvarten. Sen går barnen en trappa ner och har en egen samling ca 11:15-12:00.

KOMPIS vill lyfta fram relationen med Gud, som det viktigaste som finns. Att vi alla inbjuds att få vara kompis med Gud. Och inbjudan vi fått att vara kompis med varandra – att vi hör ihop och behöver varandra.